'Thuis' toont het dagelijkse leven van fotograaf Maartje Brockbernd
Maartje Brockbernd is een fotograaf uit Dordrecht, die zich heeft gespecialiseerd in portret en documentaire fotografie. Voor opdrachtgevers en haar vrije werk is ze door heel Nederland te vinden.
Thuis, moederschap, dochter
21622
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21622,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Thuis

Deze persoonlijke fotoserie toont de vele gezichten in en om het ‘thuis’ van fotograaf Maartje Brockbernd. Het dagelijks leven en de huiselijkheid sinds de geboorte van dochter Fientje. Romantisch als authentiek, traag en volop in ontwikkeling. Minuten worden dagen, weken worden maanden en ineens is ze geen baby meer.

 

Maartje is geïntrigeerd door de vluchtigheid van deze periode en ze legt met een intieme benadering deze nieuwe levensfase vast. Als vrouw, fotograaf en nieuwe moeder. Om als het ware de tijd te vertragen en niets zomaar voorbij te laten gaan. Chaos, onzekerheid, onvoorwaardelijke liefde, intensiteit, rijkdom en kwetsbaarheid. Alle facetten die horen bij een geborgen thuis.

 

Meer persoonlijk werk van Maartje Brockbernd vind je hier

Category

Persoonlijk

Tags
baby, Documentaire, Documentaire fotografie, moederschap, opgroeien, peuter, storytelling, thuis