Bekijk de fotoserie Private Eyes van portretfotograaf Maartje Brockbernd
Maartje Brockbernd is een fotograaf uit Dordrecht, die zich heeft gespecialiseerd in portret en documentaire fotografie. Voor opdrachtgevers en haar vrije werk is ze door heel Nederland te vinden.
Fotograaf, fotoshoot, productfotografie, portretfotografie, fotoreportage, portret, modefotografie, documentaire fotografie, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Dordrecht
20669
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20669,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Portretten: Private Eyes

Private Eyes is een serie intieme portretten van mensen, jong & oud, met een oogafwijking. Met dit project is Maartje afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn. De foto van Johan Cruijff, gemaakt door Erwin Olaf, diende als inspiratiebron. Dicht op de huid, kwetsbaar. De oogafwijking vormt de rode draad door de serie, die diverse onderwerpen laat zien zoals: blindheid, scheelzien, loensen, twee verschillende kleuren ogen, glazen oog etc.

 

Wil je meedoen aan het project? Stuur een bericht via de contact pagina.

 

Recente publicaties:

LINDA. Magazine: klik hier

Pf. Magazine: klik hier

Digifoto Pro: klik hier

 

Een deel van de foto’s is nu te zien in café restaurant Merz in Dordrecht. Hierna verhuist de expositie naar een andere locatie.

 

Category

Portfolio

Tags
fotografie, Ogen, Oogafwijking, portret, portretfotografie, portretten, Private Eyes, Studio