Maartje Brockbernd: documentaire-, product- & portretfotografie
Informatie Maartje Brockbernd
Fotografie fotograaf Dordrecht photography website
25
page-template-default,page,page-id-25,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Over Maartje

 

Het werk van Maartje Brockbernd richt zich op sociale kwesties; vastleggen van genegeerde realiteiten. De focus ligt bij documentaire fotografie en portretfotografie. Het belangrijkste doel van haar projecten en opdrachten is het waargebeurde verhaal over een persoon met een speciale achtergrond vertellen, zonder oordeel. Dit betreft een onderwerp waar een grotere groep personen bij betrokken is of slechts een klein verhaal om de hoek. Écht naar iemand kijken en luisteren, of ze diegene nou wel of niet kent. Proberen om het gesprek aan te gaan met de samenleving, aandacht van het publiek zoeken en werken aan sociale verandering.

 

Maartje is afgestudeerd aan de Fotovakschool in 2016 en woont in Dordrecht (Nederland). Ze werkt als een medisch fotograaf en freelance portret- en documentair fotograaf voor diverse opdrachtgevers.

 

Publicaties

 

Geselecteerd voor de Nikon NOOR Academy Workshop in Amsterdam: klik hier

 

Haar werk is in diverse kranten en magazines gepubliceerd.

Recente publicaties over haar nieuwste serie ‘Private Eyes‘:

Linda Magazine: klik hier

Pf. Magazine: klik hier

Digifoto Pro: klik hier

 

Opdrachtgevers

 

Opdrachtgevers waar Maartje de afgelopen periode mee heeft gewerkt zijn:
Algemeen Dagblad, Alzheimer Nederland, Auto Indumij, Buro Geus, Dordrecht Marketing (diverse projecten), Down the Rabbit Hole, Dudok Groep, Friends on FridayHet KLEIN Toneel, Kuperus & Co., Lars Sorensen Producties, Multiplier of the YearNouwen Makelaardij, Oogvereniging, Inprove, Schoonenberg HoorcomfortStedelijk Dalton Lyceum, Twin Creations, VDS Training Consultants, Woonkracht10 & meer.

 

Wil je meer over Maartje weten? Neem hier vrijblijvend contact met haar op.

 

informatie Maartje Brockbernd